online offline zichtbaarheid #larindabok #kleurtalent

3 gouden tips voor online en offline zichtbaarheid

Samenwerking met Annemieke van Waterschoot leverde 45 minuten video op met drie gouden tips voor online en offline zichtbaarheid. Er werd volop tijdens de uitzending gereageerd waardoor de video 45 minuten duurde. Tijd voor een samenvatting: het lezen van dit artikel kost je 2 minuten.

Tip 1 draag kleur

Stel je eens voor: in de verte zie je iemand aan komen lopen. Je ziet als eerste een contrast. Komt de persoon dichterbij, dan ga je steeds beter het silhouet zien. Daarna zie je de kleur. Kleur is aantrekkelijk. Neem een afbeelding van een rode aardbei. Je zou zo een hap nemen, je proeft de smaak al bijna en het water loopt in de mond. Zie je een zwart-wit foto van dezelfde aardbei, dan zie je veel minder. De vorm herken je nog wel, maar door het onttrekken van kleur mis je het gevoel dat je bij de eerste afbeelding wel hebt. Hetzelfde geldt voor kleding: kleur geeft cachet en zet, mits goed gebruikt, aan tot actie.

Bij kleding wordt de uitstraling ook bepaald door de stof, de structuur en de vorm van het kledingstuk. Alles moet kloppen en bij elkaar en de gewenste uitstraling passen. Ook degene die het draagt moet zich comfortabel voelen in de outfit.

Tip 2 Accentkleur rood

Wil je zichtbaar zijn? Draag dan accentkleuren. Accentkleuren trekken de aandacht.De aandacht houd je vast door het dragen van rood. Rood, de kleur van passie en ambitie en aantrekkingskracht. Het menselijk oog is erg gevoelig voor de signaalkleur rood.

Vind je rode jurk van top tot teen teveel van het goede? Je kunt rood ook anders inzetten. Zet eens rood in als accessoire. Een das, sjaal, oorbellen of een rode lipstick. Let er wel op dat de kleur van je lipstick harmonieert met je huid. Een quote die bij rood hoort is: succes trek je aan!

Tip 3 basiskleur blauw

Een kleur met een grote betekenis en die veel voor je uitstraling kan doen is blauw. Blauw staat voor betrouwbaarheid; je doet wat je zegt.

Blauw staat ook voor perfectie, vrijheid en waarheid. Blauw geeft lichaam en geest rust en balansBlauw bevordert de communicatie. Trek je een blauw jasje en overhemd of blouse aan, dan heb je direct contact met je gesprekspartner.

Een blauw jasje is dus onmisbaar in je garderobe. Blauw is een echte basiskleur, de basis waarop je jouw garderobe verder bouwt. Een goede basisgarderobe geeft met weinig kledingstukken oneindig veel combinaties.

ONLINE TIPS

Vraag jij je af waar de online tips blijven? Annemieke had door de vragen en vele tips tussendoor weinig tijd om drie gouden tips te delen. Haar persoonlijke gouden tip: Zorg voor een professionele profielfoto die jouw deskundigheid en persoonlijkheid goed weergeeft.

Nu jij!

Jij zet je authentieke persoonlijkheid, je kennis en ervaring in om je van anderen te onderscheiden. Door in je outfit en uitstraling te laten zien wie je bent ervaren je klanten jouw meerwaarde. Je bereikt hierdoor meer succes! En wij vinden het fantastisch om jou te helpen veel successen te behalen.

Wil je op een manier die bij je past meer online zichtbaar worden?

Online zichtbaarheid: neem contact op met Annemieke van Waterschoot | Spiegelei Communicatie

Tel: 06-46614545

Mail: annemieke@spiegelei-communicatie.nl

Wil je jouw persoonlijke presentatie professionaliseren?

Offline zichtbaarheid: neem contact op met Larinda Bok | KleurTalent |Imago & Talentadvies

Tel: 06-14354580

Mail: larinda@kleurtalent.nl

Dit artikel is eerder gepubliceerd op LinkedIn: https://www.linkedin.com/pulse/drie-gouden-tips-voor-online-en-offline-zichtbaarheid-bok-

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *