Vertrouwen winnen met je Personal Brand: 3 tips

Personal Branding draait om echtheid, vertrouwen en de klik. 3 Tips hoe Personal Branding kan bijdragen in het krijgen van vertrouwen en de klik.

Als Personal Branding Expert help ik ambitieuze mannen en vrouwen om vertrouwen uit te stralen en succesvol te worden. Ik help ze hun kwaliteiten en identiteit in hun persoonlijke uitstraling zichtbaar te maken. Maar hoe werkt dat dan?

Hoe zet je Personal Branding in om vertrouwen te krijgen

Met een authentieke personal brand creëer je op een natuurlijke manier vertrouwen waardoor mensen je gaan volgen. Mensen doen zaken met mensen en dat begint bij relaties en vertrouwen. Mensen raken geïnteresseerd in jou en je product en gaan je aardig vinden. Uiteindelijk zijn ze bereid een relatie met je aan te gaan. Die relatie kan bestaan uit het downloaden van je weggever, het volgen van je social media profiel en in de ideale situatie door contact met je op te nemen.

Tip: Communicatie en je personal brand

  • Communiceer op je website, op social media en in je persoonlijke uitstraling wie je bent en wat je te bieden hebt.
  • Maak verbinding door met je persoonlijke uitstraling af te stemmen op de ander, en blijf vooral jezelf.

Personal Branding op je website

Op zoek naar informatie willen de bezoekers van je website weten wie de mens achter het product is. De over mij pagina is naast de homepage de meest bezochte pagina. En…. websitebezoekers hebben haast!

Tip: Website en je personal brand

  • Help de bezoeker snel met een foto die jouw persoonlijkheid en expertise uitstraalt. Mensen hebben weinig tijd en je hebt maar 1 keer de kans voor een goede eerste indruk.

Consistent met je Personal Brand

Door je kwaliteiten te kennen en erkennen en deze consistent zichtbaar te maken in je persoonlijke uitstraling onthouden mensen jou als expert. Ben Tiggelaar schreef over herkenning ook een interessant artikel.  Je persoonlijke uitstraling is een vorm van communicatie. Hoe waardevol is het als jij vertrouwen en echtheid communiceert. En, niet geheel onbelangrijk: dat jij je ontspannen en plezierig voelt bij hoe jij je profileert.

Tip: Relatie opbouwen met je Personal Brand

  • Bouw de relatie op door consistent je sterke punten te benadrukken. Maar overdrijf niet! Een bezoeker prikt razendsnel door een onechte uitstraling heen. En dat gaat tegen je werken.
  • Ken jezelf en weet waar wat je te bieden hebt, neem een open houding aan en straal expertise uit.
  • Nodig mensen eens uit voor een kennismakingsgesprek met een lekkere kop koffie erbij. (Of thee in mijn geval;-))

Heb jij zin in een kop koffie? Ik zet hem graag voor je. Mijn telefoonnummer is: 06 14 35 45 80 of mail naar larinda@uniquepbl.nl.

Hier lees je meer over Personal Branding.

Meer gratis tips

In mijn maandelijkse E-Zine deel ik exclusieve Personal Branding tips. Laat je mailadres hieronder achter en je ontvangt het E-Zine in je mailbox.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *