kleuradvies online uniquekleurenstijl

Ben jij bang voor je eigen succes?

Een indringende vraag aan stylisten, schoonheidsspecialisten en andere vrouwelijke ondernemers: “ben jij je bedrijf ook vanuit een ideaal, een droom begonnen? Ervaar je dat het lastig is om met je bedrijf door te groeien? Je hebt er vast vaker over nagedacht, hoe komt het dat mijn praktijk, mijn bedrijf stagneert? Wat of wie is daarvan de oorzaak?”

Terug naar het begin

Sta je er open voor om terug te gaan naar het begin? Waarom was het jou allemaal begonnen? Wat was je oorspronkelijke ideaal? Breng dat eens voor ogen en kijk waar je nu staat. Wat is het verschil? Waar stagneert het?

Angst voor succes

Ik denk dat de belangrijkste reden dat het, ondanks je inspanningen, niet lukt om door te groeien, je eigen angst is. Angst voor succes. Angst om te slagen, angst dat het je zal lukken. Begrijp me goed, dat herken ik. Helemaal! Weet je hoe eng ik het kortgeleden vond om tegen mijn businesscoach te zeggen wat ik volgend jaar wilde omzetten. En waar ik over vijf jaar wil staan. De ervaring leert dat elke winnaar vlak voor de eindstreep wordt geconfronteerd met de angst om te winnen. Angst is een slechte raadgever. En als jij de stap naar succes niet zet, saboteer jij je droom, je struikelt….. net voor de finish.

Wees eens eerlijk, ben je bang voor het succes dat binnen handbereik ligt en overzie je de consequenties niet? Dat:

  • je leven zal veranderen
  • jijzelf verandert
  • mensen zien dat je anders bent dan voorheen.

Zelfvertrouwen

Om te kunnen slagen heb je zelfvertrouwen nodig. Dat betekent niet met een grote mond jezelf overschreeuwen maar gefundeerd zelfvertrouwen. Je hebt alle reden om gefundeerd zelfvertrouwen te hebben.

  • Kijk eens waar je vandaan komt….
  • Welke enorme weg je afgelegd hebt….
  • Hoe ontzettend veel je bereikt hebt….
  • Hoe ontzettend veel je verwezenlijkt hebt….

Dit alles geeft je het recht om erop te vertrouwen dat je uiteindelijke doel ook haalbaar is. Het realiseren van je dromen is een intensief proces met ups en downs. Met tegenslagen maar ook met vleugels in de wind en vooral met hard werken.

Ruimte voor het grote succes

Je mag, ook al is het nog niet het succes wat je gedroomd had, trots zijn op wat je bereikt hebt. Je kunt nu doorpakken door structureel aan de slag te gaan met het werken aan je bedrijf, daarmee maak je ruimte om het grote succes toe te laten. Twijfelen en faalangst is geen optie meer! De wereld is gebaat bij zelfbewuste ondernemende vrouwen. Dat is de reden waarom ik met De Stijlacademie de Business School ben gestart. Een zes-maandenprogramma om aan de slag te gaan met je bedrijf. Voor stylisten, schoonheidsspecialisten, imageconsultants, diëtisten, pedicures, visagisten, kappers en aanverwante beroepen.

Opgeven is geen optie meer

We weten dat tegenslagen en pech bij het proces horen. Weet je, dat is enkel om ons sterker te maken en ons vertrouwen te testen. Tijdens het zes-maandenprogramma leer je naast ondernemersvaardigheden persoonlijk leiderschap.

Persoonlijk leiderschap vanuit je Why, zorgt ervoor dat je niet alleen weet wat je doet, maar dat je het ook doet! Je leert je eigen identiteit te versterken en aan de buitenwereld te laten zien. Je leert in het zes-maandenprogramma je keuzes, plannen en acties met jouw identiteit en die van je bedrijf te verbinden, te reflecteren en te evalueren. Kom op ondernemende vrouw, laat je niet meer uit het veld slaan door een afwijzing of op je gezicht gaan. Mislukken en opgeven is geen optie meer!

Jij bent aan zet! Bel voor meer informatie met: Larinda Bok (06 14 35 45 80) of meld je via deze link aan voor de eerste lesdag op donderdag 11 januari 2018.

Wil je meer lezen waar ik vandaan kwam voordat ik mijn eigen bedrijf begon en welke stappen ik ondernomen heb? Download dan kosteloos mij E-Book op de website van KleurTalent.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *