Kill your darlings & zijn wie je bent!

Afgelopen maanden heb ik de kracht van ondernemen, netwerken en samenwerken ervaren én het gevoel van “Kill your darlings”, tijd voor een nieuw bedrijfsmodel.

Mijn netwerk is in drie maanden tijd met meer dan 175 contacten uitgebreid. Dit geeft kansen tot samenwerking en kansen om naast Unique Kleur & Stijl een ander product aan te bieden. Een verdieping in de kleuren en persoonlijkheid.

Verandering

Dit vroeg om een andere handelsnaam, huisstijl en bedrijfsmodel. Afgelopen maanden kostte dit tijd voor doordenking, wat ben ik blij met mijn bedrijfskundige kennis! Hierdoor kon ik met minder budget toch alle plannen realiseren en hoefde ik minder experts in te schakelen. Want hulp is echt nodig is deze processen. En wat ben ik blij met het grote netwerk  waar ik betrouwbare mensen ken, die mij willen helpen.

De plannen voor het nieuwe bedrijfsmodel voelden de eerste weken als falen. De quote: “Kill your darlings” was voor 100% van toepassing. Unique Kleur & Stijl is met kennis van zaken en emotie opgericht. Deze emoties moesten een plaatsje krijgen voordat ik het bedrijf verder vorm kon geven. Achter de schermen werd door verschillende mensen heel hard gewerkt om het nieuwe bedrijfsmodel professioneel te positioneren.

Een authentieke uitstraling die klopt!

Samenwerking helpt mijn bedrijf om nog meer mensen te laten zien wie zij zijn en te laten zijn wie zij zijn. Het samenwerken helpt om extra verdieping toe te voegen aan de persoonlijke kleur- en stijladviezen. De vertaling van innerlijke drijfveren en gedrag naar verlangens, kernkwaliteiten, uitdagingen, valkuilen, identiteit, balans, communicatiestijlen en een authentieke uitstraling die klopt, wordt gemaakt. En dat in combinatie met kleuren! Dit gaat dieper dan mijn slogan: Laat zien wie je bent, het gaat nu over: ZIJN WIE JE BENT!

Dit is waarom ik het doe

Ondanks het gevoel van “Kill your darlings” ben ik blij met de stap die ik met Unique Kleur & Stijl ga zetten. Heel veel levenservaring, werkervaring, kennis en vaardigheden uit opleidingen komen samen in het nieuwe bedrijfsmodel. En dat is waarom ik dit doe. Om mensen te helpen. Om al mijn kennis en ervaring te delen om mensen verder te helpen hun weg te vinden. Dit is waarom ik in 2015 besloot mijn droom na te volgen en niet voor zekerheden koos. Ik wil mijn werk nog meer betekenis geven met datgene wat er echt toe doet. En wat ben ik blij met deze keuze!

10 inspiratietips voor het waarmaken van jouw verlangens:

  1. luister naar je gevoel
  2. ken je verlangens
  3. ken je talenten
  4. volg je dromen
  5. ga doen waar je goed in bent
  6. doe het niet alleen, vraag hulp
  7. smeed samenwerkingsverbanden
  8. ga aan de slag
  9. stap voor stap
  10. geniet!

Zijn wie je bent!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *