blauw larindabok uniquekleurenstijl kleurtalent

Blauw wat zegt dat over jou?

Met het dragen van de kleur blauw vertel je het volgende over je persoonlijkheid.

Blauw

Blauw is de lievelingskleur van veel Nederlanders. Vandaag was ik op een werken aan je bedrijf-dag van Buro Staal. Dé ideale gelegenheid om een hele dag alle vragen die ik over mijn website had te stellen. Ik was er niet alleen, nee, op de foto zie je tien ondernemende vrouwen (en een kleine ondernemer in spé) die vandaag in zichzelf en hun website hebben geïnvesteerd. Tijdens het maken van de foto viel het op dat iedereen blauw draagt. Dit is de bevestiging van het gegeven dat blauw de lievelingskleur van veel Nederlanders is. 

Blauw word de koning der kleuren genoemd. Als je vaak blauw draagt ben je een betrouwbaar en eerlijk persoon voor wie oprechtheid en integriteit belangrijk is. Vrienden, collega’s en zakenpartners kunnen op je aan.

Ruzies of confrontaties los je vaak op een diplomatiek manier op. Je houdt van verzorgen, ondersteunen en hebt een creatieve geest. Mensen geloven in jou omdat je een zelfverzekerde en uitnodigende indruk maakt.
Het is bewezen dat liefhebbers van blauw graag fietsen en vaak naar muziek luisteren.

Wist je dat:

 • Je met blauw direct een goede connectie met je gesprekspartner hebt?
 • Je (donker)blauw in kunt zetten als je concentratie, discipline en duidelijkheid nodig hebt?
 • Donkerblauw jou de weg kan wijzen naar je droom en visie?
 • Donkerblauw je focus en zelfdiscipline geeft om je ideeën tot uitvoering te laten komen?
 • Je beter minder blauw kunt dragen als je down bent?

Wil je jouw mooiste kleur blauw weten, inspirerende nieuwtjes en tips ontvangen of jouw persoonlijkheid in kleur zichtbaar maken? Meld je aan voor mijn maandelijkse E-zine of neem contact met mij op.

Larinda Bok

Unique Kleur & Stijl

8 antwoorden
 1. Cindy | Sleutelindetuin
  Cindy | Sleutelindetuin zegt:

  Hallo Larinda,

  Vandaag heb ik je tijdens de Web & Fundag eigenlijk maar kort gesproken, maar op de foto sta ik naast je. Ik hoorde je opmerking, voor het maken van de foto. Het viel je op dat iedereen in het blauw was gekleed. Wat leuk dat jou dat opviel en nog leuker dat je deze gedachte gelijk om hebt gezet in een blog. Ik heb het gelezen en neem de informatie over ‘blauw’ mee. Dank daarvoor.

  Groet, Cindy

  Beantwoorden
 2. Rosanne
  Rosanne zegt:

  Of ik nou echt zo diplomatiek ben durf ik wel in twijfel te trekken, maar dat fietsen en muziek luisteren klopt zeker! Leuk dat je er vandaag bij was en dat je gelijk een blog geschreven hebt over je waarneming!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *