libelle larinda uniquekleurenstijl kleurtalent

De dag nadat ik mijn eigen bedrijf startte (interview)

Hoe verloopt een werkdag als imageconsultant en zijn er ook toekomstdromen?

Hé ben jij dat? Dit ben jij toch? Een mail uit Arnhem, mensen die mij aanspreken….. Wat een inspirerend artikel. Wat knap dat je dat hebt gedaan. Allemaal reacties van de afgelopen weken.

Het artikel: ‘de dag nadat ik mijn eigen bedrijf startte’ in de Libelle van week 38 vertelt er alles over.Libelle dag als imageconsultant uniquekleurenstijl kleurtalent de stijlacademie

Op de website van Libelle lees je mijn toekomstvisie en hoe ik tegen werken op middelbare leeftijd aankijk. Ik spreek veel mensen die werk doen dat ze niet ligt, zij halen er geen energie uit. Zij werken omdat ze het al jaren doen, maar zijn niet gelukkig. Ze vertellen dat ze nog 12 jaar moeten werken en daarna allerlei plannen hebben. “Ik word buschauffeur”, “ik ga reizen begeleiden”, “ik ga drie maanden overwinteren in Spanje”.

Het keerpunt in  mijn leven resulteerde erin dat ik nu meer energie uit mijn werk haal dan uit het werken in de zorg. Ik kan helemaal mezelf, en mijn drijfveren kwijt in het werk dat ik doe en alles wat daarbij hoort: netwerken, bijscholingen en bestuursfuncties.

Toekomstvisie

Mijn visie voor de toekomst? “Ik hoop met mijn bedrijf nog heel veel mensen te kunnen helpen om hun persoonlijkheid in hun kleding zichtbaar te maken. Als ik aan de toekomst denk, zie ik wel voor me dat ik mensen in dienst neem die ik zelf opleid. Om zo uiteindelijk nog meer voor anderen te kunnen betekenen.”

Het begin om mensen op te leiden is er al! In september 2017 ben ik een samenwerkingsovereenkomst met De Stijlacademie aangegaan. Ik vul een 6 maandenprogramma: ‘Aan de slag met jouw bedrijf!’ voor stylistes. Ik begeleid ik stylistes in hun je ondernemersvaardigheden zodat zij zichzelf en hun bedrijf zo neerzetten dat ze wel succesvol moeten zijn! Ik help hen met het concretiseren van hun ondernemingsplan, hun concrete bedrijfsvisie, persoonlijke missie en de juiste mindset om de ingeslagen weg actief te vervolgen. Zij krijgen de juiste tools voor een effectieve marketingstrategie om onderscheidend van anderen te zijn. Een goedlopend bedrijf: uit ervaring weet ik dat je dat niet alleen kun. Ook ik heb hulp gevraagd en gekregen, een goed lopend bedrijf: dat gun ik jou ook!

Het resultaat

Het 6 maandenprogramma ‘Aan de slag met jouw bedrijf’ geeft geen grote beloftes in de trant van: meer dan € 100.000,– per jaar verdienen, of een aanbod (zoals ik deze week kreeg) van een gegarandeerd maandsalaris van € 7500,– . Nee, je gaat gewoon no nonsense aan de slag met je bedrijf. Stap voor stap, net zoals een kind leert lopen, met vallen en opstaan werken aan de logische stappen die het opzetten van een bedrijf vraagt.

Na iedere bijeenkomst ligt er een concreet resultaat om je onderneming uit te bouwen. Je hebt de juiste tools en een effectief plan om onderscheidend van anderen te zijn.
Je kunt je bedrijf krachtig op de kaart zetten en jezelf presenteren op een manier die bij jou past voelt. Je sluit het programma af met een persoonlijk en concreet plan voor jouw bedrijf waarin je de eerste stappen al hebt gezet.

Hier lees je een impressie van de onderwerpen in dit 6 maanden programma

  • Mindset
  • Plannen en organiseren
  • Ondernemen en Persoonlijk leiderschap
  • Ideale klantstrategie
  • Financiële doelstellingen bepalen
  • Netwerken
  • Jaarplanning
  • En heel veel meer

Larinda Bok

Unique Kleur & Stijl

Tel: 06 14 35 45 80

Meer weten over het 6 maandenprogramma Aan de Slag met je Bedrijf? Lees hier verder.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *