garderobecheck uniquekleurenstijl kleurtalent

Deze kleding is winter 2017 in de mode

Nog even en de winterkleding kan uit de kast! Het is handig om de belangrijkste trends voor het seizoen herfst/winter 2017-2018 te weten. 

Bekijk voor het shoppen je wintergarderobe!

Stijlen en dessins

In de winkels hangt de Herfst/winter 2017-2018 collectie. Deze kenmerkt zich door een duidelijke, sportieve, stoere en nonchalante stijl. Belangrijke kenmerken zijn: comfort en functionaliteit, natuurprints, quilted stoffen en grote klepzakken (ook weer op jeans).

Winter 2017-2018 wordt de camouflageprint veelvuldig gezien. Niet te missen in de vrouwenmodecollecties: fluweel. Je ontkomt ook niet aan een oversized jas. En voor de liefhebber: de sneakers blijven nog steeds de trend komende winter.

Zachte stoffen

De stoffen zijn zacht, warm en behaaglijk comfortabel: lammy, teddy, fluweel en corduroy. Veel lammy coats en jacks, met wollen kragen en dito details, of helemaal van buiten uitgevoerd met zachte lammywol.

Winterkleuren 2017/2018

Het kleurbeeld lijkt op het eerste gezicht klassiek en kleurrijk. Klassieke combinaties in lichte of donkere basics worden gecombineerd met accentkleuren. Grijsblauw en paars zijn klassiekers die we deze winter veelvuldig tegen komen. Okergeel en aquagroen zijn mooie accenten, die ook in accessoires worden toegepast. De kleurtonen zijn warm en er zijn frisse kleuraccenten. Donker groene kleuren kunnen opgelicht worden met bijvoorbeeld aquablauw. Blauw blijft een dankbare basic kleur om mee te combineren. 

Komend winterseizoen zien we ook veel warme herfstkleuren als wijnrood, terracotta en roestbruin.

Veel Nederlanders willen graag een herfsttype zijn, echter een klein gedeelte is maar een herfsttype. Welke kleuren jou het mooist staan is afhankelijk van de ondertoon in je huid.

Kom je deze winterkleuren tegen in je kledingkast of in de winkel? Gefeliciteerd, als je jouw mooiste kleuren kent heb je geen miskoop meer!

Larinda Bok, imageconsultant met de expertise om jouw persoonlijkheid in je outfit zichtbaar te maken

Unique Personal Branding voor Imago & Talentadvies

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *