unique personal branding

Jij kunt het verschil kunt maken met jouw imago en je bedrijf! Imago is de optelsom van de binnenkant, buitenkant en hoe een ander je ziet. Met jouw uitstraling weerspiegel jij jouw kwaliteiten en je expertise. Binnen 7 seconden bepaalt de ander hoe hij jou inschat. Wat straal jij uit?

Inventarisatiegesprek Imago

Heb je het gevoel dat je:

  • met meer zelfvertrouwen klanten kunt benaderen
  • meer impact wilt maken
  • je tarieven omhoog kunnen
  • klanten graag naar je toe komen om wie je bent en wat je uitstraalt

Maar weet je niet hoe je jouw imago hiervoor in kunt zetten? Ik kan je hiermee helpen, maak kosteloos gebruik van de imagoscan.

De imagoscan is een methode waarmee je snel en eenvoudig jouw tevredenheid over je imago meet.

Vul de imagoscan in en je weet hoe je scoort. Binnen 1 week neem ik telefonisch contact met je op voor een  gesprek over jouw imago. Dit gesprek is bedoeld om kennis met je te maken en om je persoonlijke tips over de knelpunten in je persoonlijke presentatie te geven.

Het inventarisatie gesprek is geen compleet Personal Branding Advies, dat kan je ook niet verwachten. Het geeft wel inzicht waar bij jou de knelpunten zitten en waar ik jou mee kan helpen. Het is een eerste stap naar een professionele uitstraling die comfortabel voelt zodat je vertrouwen uit gaat stralen en klanten graag zaken met je doen.

Mocht je denken dat dit alleen voor vrouwen is dan vergis jij je, ook jij als man hebt een imago hoog te houden en jij kunt dit perfect zichtbaar maken in je uitstraling. Lees in dit blog welk succes je kunt boeken.

 

“In een gesprek kan je wel je woorden aanpassen, omkleden lukt niet meer!”