Kansen en tranen

Kansen en tranen, ze gaan samen op.

Ruim vijf maanden nadat ik, Unique Kleur & Stijl heb op gericht komt er een verandering in het bedrijf.

Het effect van gehoord en gezien worden

Een kleurenanalyse geeft mensen veel zekerheid en zelfvertrouwen, mensen lopen blij en met een goed gevoel mijn studio uit. Dat komt niet alleen doordat zij hun mooiste kleuren kennen maar mijn warme, mensgerichte en zuivere aanpak stelt hen op hun gemak. Men voelt zich gehoord en gezien en kan open vertellen wat hen bezig houdt. Deze openheid geeft mij nog meer voldoening in de kleurenanalyses. Ik waardeer het dat mensen mij een kijkje in hun hart gunnen. Ook hoor ik vaak problemen waar men mee zit of vragen en twijfels.

De verdieping

Ik merk in gesprekken dat het mij gemakkelijk afgaat om mensen hun unieke kracht te laten ontdekken en hoe zij deze als uitgangspunt voor hun persoonlijke leven in kunnen zetten. In december 2016 deed ik een online persoonlijkheidstest waaruit een kleurenanalyse vanuit mijn innerlijk volgde. Uit deze persoonlijkheidstest kwamen mijn drijfveren, talenten en kwaliteiten naar voren. En een kleur- en imagoadvies maakte zichtbaar hoe ik mijn unieke persoonlijkheid in kleuren en kleding kan vertalen.

Dit bracht mij tot de conclusie dat ik, meer dan ik al deed, met mijn talenten, kennis en vaardigheden aan de slag mag gaan. Unique Kleur & Stijl gaat een verdiepingsslag maken. Ik vroeg mij af hoe ik dat vorm ging geven? Hoe ging ik kiezen? Was het óf óf? Was het zwart wit? Nee het is nooit zwart wit, er zijn altijd mogelijkheden en kansen.

Tranen en kansen

Ik sprak met verschillende mensen over mijn gevoel en plannen. Tijdens het gesprek met de marketeer kwamen opeens de tranen: “moest ik Unique Kleur & Stijl stoppen? Werd Unique Kleur & Stijl een ondergeschoven kindje?” Ik wist niet wat mij overkwam! Dit voelde zo moeilijk, het leek dat ik afscheid van Unique Kleur & Stijl moest nemen. Later werd mij duidelijk dat ik een enorme emotionele verbondenheid met Unique Kleur & Stijl heb. Unique Kleur & Stijl is geboren uit mijn droom, na een zware periode in mijn leven mocht ik weer gaan groeien en bloeien. Unique Kleur & Stijl was daar, naast God, de bron van.

Een belangrijk instrument dat mij hielp om mijn keuzes te maken is de beslissingsmatrix. Omdat mij dit zo ontzettend helpt in het nemen van besluiten deel ik dit instrument met jou. Je kunt het instrument aanvragen via onderstaande link: https://uniquekleurenstijl.nl/checklist-eenvoudig-kiezen/.

 

Veel succes!

Stuur mij een mail als je de beslissingsmatrix als Exceldocument wilt ontvangen.

En natuurlijk houd ik je op de hoogte van de ontwikkelingen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *