Hoe je in de winkel serieus genomen wordt unique personal branding

Hoe je in de winkel serieus genomen wordt

Ik merk dat ik voor vol wordt aangezien. Als ik in de winkel kom en vertel welke stof en in welke kleur ik iets zoek, merk ik dat ze denken: ‘zo die weet wat hij wil en die moeten we serieus nemen.’

Serieus genomen worden in de winkel

Durf en lef kreeg ik door het volgen van het driemaanden programma van Unique Personal Branding. Het opende mij de ogen. Nu ga ik zelf op pad, ik neem het advies en de kleurenwaaier mee. Ik merk dat ik serieus genomen wordt. 

Keuzes in de winkel

De mensen moeten niet naar je pak kijken als je binnenkomt maar naar jou. Als ze naar je pak kijken omdat het afwijkt van wie jij bent en wat je uit wilt stralen dan sla je meteen al de plank mis.

In de winkel zie je zoveel kleding hangen. Ik liep voorheen doelloos rond en luisterde naar de verkoper. Ik kocht iets en thuis bleek het dan niet niet te zijn wat ik wilde. Ik weet nu in welke kleur ik kleding zoek en van welke stof het gemaakt is. Ik maak zelfstandig keuzes en ben mijn eigen verkoper.

Geen vrijblijvend advies

Een advies van Unique Personal Branding is niet vrijblijvend. Je zou tenminste wel dom zijn als je daar niets mee doet. Het advies wordt een deel van jezelf, je gaat ermee aan de slag en je ontwikkelt jezelf en boekt betere resultaten bij potentiele opdrachtgevers.

Ik geef veel presentaties en kennissessies. Ik merk dat ik meer als expert gezien wordt, dan voorheen toen ik droeg wat ik zelf dacht dat goed was.

zelfverzekerde uitstraling
Albert voor
Zelfverzekerde uitstraling serieus genomen worden in de winkel
Albert na

Zelfstandig in de winkel

Mijn pak zit als gegoten en ik straal daarmee uit wie ik ben. En het fijne is dat ik nu zelf naar de winkel kan en geen miskopen meer heb. Dit advies verdient zich 100 keer terug.

Het stylingadvies is zo mooi uit de verf gekomen! Zelfs zo mooi, dat ik na mijn eerste maatpak nu zeg: doe mij nog maar twee pakken en een jasje met wat maatoverhemden. En die zoek ik nu zelf uit!


Als je dat voor elkaar krijgt, dan heb je je werk goed gedaan!

Bovenstaande zijn uitspraken van een tevreden klant: Albert.

Iedereen kan leren zelfstandig keuzes te maken. Ook jij! Boek direct een afspraak.