kledingmaat 36 of 42 unique personal branding

Kledingmaat 36 of 42?

Betaalbare aansluitende kleding die eruitziet of het voor jou gemaakt is. Het kán! Hoe? Dat lees je in dit blog. Je kledingmaat doet er echt niet toe.

Ze zijn er legio, vrouwen die koste wat kost in kledingmaat 36 of 38 willen passen en net zo lang wurmen en draaien tot de rits dichtgaat….. herken je dat?

Je ziet er uit als een…

En dat is niet slim………Het resultaat is namelijk niet dat je er strak en slank uitziet, maar oogt als een rollade, waardoor iedereen zal denken dat je bent aangekomen.

Kleding kan beter iets te ruim zitten dan te strak. Dat is niet alleen comfortabeler, maar ook chiquer.

Kijk daarom vooral naar het kledingstuk zelf en niet alleen naar het maatlabeltje. Wat kan jou het schelen of het kledingmaat 36 of een 42 is? Als het maar past!

Kleding die voor jou gemaakt is

Het chiquest is natuurlijk kleding die er uitziet alsof-ie voor jou gemaakt is.

De oplossing

Heb je ideale maten, dan kun je er in confectie al uitzien alsof het couture is. Heb je naar verhouding korte armen of benen/een platte boezem/een hele smalle taille? Laat de kleding dan op maat maken. Bij een kledingatelier of een naaister is dat zo gepiept.

Wil je weten welk model en welke stoffen het mooiste bij jouw lichaamssilhouet staan? In elk kledingstijladvies komt dit aan de orde. Maak een afspraak en je weet het voor altijd. Want je lichaamssilhouet verandert niet. Het is niet afhankelijk van je kledingmaat.

Larinda Bok

Unique Personal Branding

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *