unique personal branding

Mannen gelukkiger met comfortabele feestkleding. 3 keer het bewijs!

Kerst! Onmiskenbaar zijn de kerstdagen de meest met zakendiners omgeven feestdagen van het jaar. Is het voor jou ook een doemscenario als op de uitnodiging staat: gepaste feestkleding. Want welke spectaculaire feestkleding trek je dan aan? Ik onderzocht welke feestkleding elke – zichzelf respecterende man- pas echt gelukkig maakt.

Mannen en feestkleding

Niet elke man voelt zich thuis in dé klassieke decemberlook: een zwart confectiepak, wit overhemd met bijpassende das. Ik ken veel mannen voor wie dit overdressed is, of…… juist te standaard. Onder mijn klanten bevinden zich een flink aantal mannen.

Comfortabele feestkleding

Ik onderzocht waarom kleding mijn mannelijke klanten gelukkig maakt. Het blijkt dat zij zich veel gelukkiger voelen in kleding die bij hun persoonlijkheid past én die zij weten af te stemmen op de gelegenheid. Alle mannen zeggen dat zij zich comfortabel willen voelen in hun kleding. Daarom is het van belang dat je weet in welke feestkleding jij je comfortabel voelt.

Drie tips voor comfortabele feestkleding

Draag kleding:

  • die past bij je persoonlijke stijl
  • van kwaliteitsstof
  • in kleuren die matchen bij je natuurlijke huid- haar- en oogkleur

Aantrekkelijke mannen in feestkleding

Ik signaleer dat mannen – die hun leven vanuit passie vormgeven- zelfvertrouwen uitstralen. Mannen met zelfvertrouwen zijn aantrekkelijk, inspireren en geven energie. Zij vullen de ruimte omdat zij vanuit hun binnenste stralen. En dat wordt opgemerkt!

Feestkleding uniek maken

Mannen die weten wat hun kracht is en wat hen uniek maakt, vinden manieren om dit uit te gaan stralen. En voor de man die in zichzelf wil investeren: ik denk graag met je mee. Ik heb al zoveel mannen uitgedaagd om hun unieke persoonlijkheid en kwaliteiten uit te gaan stralen. Hierdoor groeien zij in zelfbewustzijn, zelfwaardering en zelfverzekerdheid. Zij worden succesvoller in hun werk en hebben meer plezier en ontspanning in hun leven. Dat geluk, die ontspanning en zelfverzekerdheid gun ik iedereen!

Neem contact op om te horen wat ik voor jou kan betekenen.

Spijkers met koppen slaan? Boek dan direct een brainstormsessie waarin we jouw behoeften inventariseren. Op deze manier ervaar je ook of de benodigde klik er is.

Larinda Bok

Tel: 06 14 35 45 80

larinda@uniquepb.nl

LinkedIn

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *