Wat aan basis ligt van jouw succes

Aanrommelen werkt niet. Herken je dat? Niet goed weten hoe je het verschil maakt en maar wat aanrommelen? In 26 jaar zorgervaring wilde ik altijd het beste voor- en uit mensen halen. Ik kleedde mij volgens de regels van het kledingprotocol en naar, hoe ik vond dat het hoorde, bij de functie van locatiemanager.

Een duidelijk beeld van het effect van kleur, kleding en styling had ik niet. Ook kende ik de uitwerking van kleuren en vormen op je uitstraling niet. Ik zocht mijn eigen stijl maar vond deze niet zodat hij echt bij mij paste.

Je kunt je voorstellen dat ik in bepaalde belangrijke vergaderingen niet uitstraalde dat ik de slimme mevrouw was die bedrijfskunde heeft gestudeerd en zich over een miljoenenbegroting boog. Ik kwam in mijn kleding onvoldoende tot m’n recht. Dat voelt als een gemiste kans.

Zelfbewustzijn: de sleutel tot succes

Na het besluit om een eigen bedrijf in Personal Branding te beginnen, volg ik een aantal opleidingen over kleur- kleding- en styling. Maar dat was voor mij nog onvoldoende. Ik volgde de integrale opleidingen tot Tripple P- Expert en imageconsultant. Hier leerde ik het innerlijk met het uiterlijk te verbinden en dit in de context toe te passen. Ik leer mijzelf iedere dag, nog beter kennen. Ik weet hoe ik mijn bedrijf vorm wil geven en welke uitstraling en persoonlijke presentatie daarbij hoort.

Dat compliment gun ik iedereen

Na een groepspresentatie krijg ik vaak te horen: je brengt het zo gestructureerd en duidelijk en je staat zo heerlijk jezelf te zijn. En dat compliment gun ik iedereen. Het is voor mij heel essentieel dat jij jezelf respecteert en gaat groeien. Dat je, als je naar een nieuwe opdrachtgever, belangrijke klanten, samenwerkingspartners of netwerkbijeenkomsten gaat je zelfbewust en herkenbaar jezelf kunt zijn.

Ik daag je uit

Als je eenmaal in gesprek bent kan je je woorden nog wel aanpassen, omkleden lukt niet meer. Ik coach ambitieuze mannen en vrouwen die zichzelf te weinig waarderen en hun kwaliteiten niet zichtbaar kunnen maken. Dit belemmert hen in hun zelfvertrouwen en succesvol groeien. Zelfbewustzijn is de sleutel tot succes! Het is voor mij belangrijk dat je werkelijk kunt laten zien wie je bent. Dat je Zelfbewust, als je voor dat belangrijke moment staat weet welk beeld daarbij past én hoe jij je zelfverzekerd kunt voelen in je persoonlijke presentatie.

Ik wil je uitdagen: kijk eerst eens letterlijk en figuurlijk in de spiegel. Word je bewust van jezelf. Zelfbewustzijn is de sleutel tot jouw succes! Je wilt ambitieus, energiek en betrouwbaar overkomen. Je wilt er staan, zelfs krachtig staan. Het is voor mij zo essentieel dat je innerlijk en je uiterlijk op elkaar met elkaar in balans zijn. Dat geeft respect voor jezelf en groei.

Mijn tip voor jou

Ga de uitdaging aan en kijk eens echt in de spiegel en onderzoek:

  • Wie ben ik
  • Waar sta ik voor
  • Hoe kan ik mezelf zijn en echt laten zien wie ik ben
  • Waar ga ik naar toe
  • Welk beeld past daarbij
  • Wat wil ik uitstralen
  • Hoe wil ik dat mijn potentiële opdrachtgever, samenwerkingspartner mij ziet

Als je dat doet en je verbindt je innerlijke kwaliteiten aan je uiterlijke presentatie dan straal je zelfbewustzijn uit. Je respecteert jezelf, gaat groeien en je kunt je missie volledig uitdragen.

Wil jij dat nu ook? Neem dan nu de stap en bel mij. Want ik ben er van overtuigd dat ook jij zelfbewust de sleutel naar jouw succes kunt vinden.

Larinda Bok

Unique Kleur & Stijl

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *