Moet het roer om?

roer-om-unique-kleur-stijl

Vandaag is het 12 jaar geleden dat mijn vader plotseling overleed aan een hartstilstand. Twee maanden daarvoor vierde hij zijn tachtigste verjaardag….

In deze blog wil ik jou inspireren om vandaag eens na te denken hoe jij je leven inricht. Je begrijpt dat ik vandaag aan mijn vader terugdenk. Twaalf jaar geleden waren wij als familie erg geschokt en verbijsterd. Eén jaar geleden was het donker voor mij persoonlijk. Ik moest voor mij – en voor velen – onverwacht, stoppen als locatiemanager van een woonzorgcentrum. Dit zette mij aan het denken…. Afgelopen voorjaar onderzocht ik of ik mijn droom kon realiseren.

Hoe deed ik dat?

Mijn roer ging om. Hoe deed ik dat? Ik luisterde naar Gods stem én nam mijn verantwoording. Velen vragen mij: “maar Larinda, hoe hoor jij Gods stem?” Misschien wil jij die vraag ook aan mij stellen, doe dat gerust!

Vandaag, op de dag dat ik terugdenk aan het overlijden van mijn lieve, rustige en altijd positieve vader word ik weer geïnspireerd door te luisteren naar Gods stem.

Ik lees vandaag in de dagelijkse bezinning op Zussenliefde: “Moet het roer om?” (o.a. Zij ontdekte zo hoe kostbaar haar tijd was en dat ze geen dag meer mocht verspillen.
Ze moest vandaag nog het roer omgooien!).

Ik lees vandaag in de tweewekelijkse mail van het christelijk ondernemersnetwerk CBMC: “Voorbereiding op het vierde kwart”. (o.a. Het kan tragisch zijn om terug te kijken op ons leven en dan de tijd te zien de we niet wijs hebben benut. Maak gebruik van de tijd die je nog hebt).

Als dat niet duidelijk is! Ik was 56 toen ik het roer omgooide. Ik heb met het opzetten van mijn eigen bedrijf Unique Kleur & Stijl het roer omgegooid. Ik geef hierin aan anderen door wat ik heb geleerd. Dit doet wonderen met mensen!

De wonderen

Het feit dat ik zaterdag 10 december met twee collega’s meer dan 60 vrouwen een korte kleurenanalyse gaf, en in korte tijd veel diepgaande life-events aan mij toevertrouwden…… Het feit dat mensen zich zo onzeker voelen over hun uitstraling en presentatie…… Het feit dat ik zaterdag zoveel voor meer dan 30 vrouwen zoveel voor hun innerlijk heb kunnen betekenen…….is voor mij het bewijs dat iedereen die luistert naar Gods stem, in zichzelf investeert én het roer omgooit een zegen voor anderen en zichzelf wordt.

Wil jij hier met mij over doorpraten? Wil je in jezelf investeren met een kleurenanalyse, stijl- of imagoadvies? Je kent nu mijn achterliggende drijfveren. Veel mensen denken dat ik alleen aan de buitenkant werk. Doordat ik je leer je uiterlijk en presentatie te versterken, én de manier waarop ik met je in gesprek ga komt de meerwaarde van mij en mijn bedrijf Unique Kleur & Stijl duidelijk naar voren.

Reageren kan op veel manieren

Wil je doorpraten of alleen een vraag stellen? Neem contact met mij op! Ik vind het fijn als je op deze blog jouw ervaring of een reactie achterlaat.

“Wees niet onverstandig, maar probeer te begrijpen wat de Heere wil”           “Efeze 5:17”

12 december 2016 Larinda Bok

Unique Kleur & Stijl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *