cool guy uniquekleurenstijl kleurtalent Personal Branding

Ben jij ook zo’n gave vent?

Ik moet je wat vertellen, wat me nu is gebeurd…. Ik moest even apart komen staan want zij wilde mij iets vertellen…..

Rinkel rinkel, mijn telefoon gaat. Hé het is mijn man, hij is vast on route en wil even bijpraten. Zonder inleiding begint hij: “ik moet je eerst iets vertellen!” Ik houd mijn adem in, krijg nog geen hoogte van zijn stem… is er iets ernstigs gebeurd…. is het iets leuks? Één ding weet ik zeker: hij zit ermee, anders begint hij nooit op deze manier een gesprek.

Hij zegt: “Ik heb vanmorgen een presentatie gegeven en na afloop kwam er een deelneemster naar mij toe. Ze vroeg mij om even apart te komen staan want ze wilde mij iets vertellen. Ik dacht: ‘dat gaat over de inhoud van mijn presentatie’.  Maar nee, weet je wat ze zei? Ik: “ze is verliefd op je”. Hij: “(lachend) nee dat niet, maar ze zei: “Wat ben jij een gave vent!” Ik wist niet wat ik mij overkwam! “Ja” zei ze: “ik heb u zitten te bekijken en wat ziet u er gaaf uit. Alles klopt.Gave vent uniquekleurenstijl kleurtalent Personal Branding

Alles komt terug

“Alles klopt! U heeft een mooi roze overhemd en dat roze komt terug in uw pak en zelfs in de stiksel van de knoopsgaten. Die kleur roze staat u zo mooi! Daarna keek ik naar de knopen van uw colbert of dat zou matchen met de schoenen die u aanheeft, en de kleur van uw schoenen komt terug in uw knopen!”

“Alles staat u heel goed en het klopt, de voering van uw jas is ook erg apart, wat gaaf om u te zien!”

“Ja”, zei mijn man: “dat heeft ze wel drie keer gezegd: “wat gaaf om u te zien!”

Overrompeld

Ik vroeg: “wat vond je ervan?” Hij: “ik was totaal overrompeld dat verwacht je toch niet! Ik heb ervan genoten en dacht: wat heb ik nu weer aan mijn fiets hangen?”
“Maar het was wel heel leuk dat ze het zei, dat heb ik haar ook verteld. Het doet veel met je zelfvertrouwen, je groeit ervan. Ik merk dat ze mij als deskundige ziet. Ik merk ook dat ze mij op waarde schat.”
.

Personal Brand

Als Personal Branding Expert hoef ik geen uitleg te geven hoe het komt dat mijn man zulke complimenten oogst en zijn kracht en deskundigheid moeiteloos in zijn persoonlijke uitstraling zichtbaar weet te maken.

Wil jij ook:

  • zulke complimenten ontvangen
  • op waarde worden geschat
  • meer impact met je uitstraling maken
  • vol zelfvertrouwen voor de groep staan?

Neem contact met mij op om te horen wat ik voor jou kan betekenen.

Meer ervaringen lezen? Een tevreden relatie schreef een artikel op LinkedIn.

Afstand is geen bezwaar en ik werk ook online.

Larinda Bok

Tel: 06 14 35 45 80

larinda@uniquepb.nl

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *