bruidegom uniquekleurenstijl kleurtalent bruiloft

Een advies voor de mooiste dag van je leven

De aanstaande bruidegom:

Als ik jou zo hoor moet ik voordat ik een maatpak aan laat meten eerst eens bij jou langskomen denk ik.

Zo begon het twee weken geleden. Een jongeman die ik niet kende trouwt in 2018. Hij wil er, net zoals zijn bruid, tiptop uitzien. Hij heeft wel een idee wat hij wil, maar weet niet hoe hij dat kan realiseren. Hij is op de leeftijd dat veel van zijn vrienden gaan trouwen. Zij laten een maatpak aanmeten, maar volgens hem is het toch net niet wat het wezen moet. Dat wil hij anders! Hij wil een pak dat past bij zijn figuur, zijn karakter en bij de stijl van de bruiloft.

De afspraak

Vandaag is het zover, de afspraak met de aanstaande bruidegom. De onderzoekslijsten analyseer ik en ik breng zijn persoonlijkheid, inspiratiebronnen, lifestyle, non-verbale communicatie, natuurlijke uitstraling, karaktereigenschappen, voorkeuren en nog meer facetten in kaart.

Mijn missie

Het is mijn missie om mensen te laten begrijpen waarom er keuzes gemaakt worden. Stap voor stap loop ik met de aanstaande bruidegom de analyse door en bouwde het advies op. Er gaat een wereld voor hem open. De betekenis van kleuren, het effect van glans, stoffen en details en de koppeling tussen zijn karakter worden hem steeds duidelijker. In het advies gaf ik ongevraagd tips voor zijn zakelijke uitstraling. Zo krijgtg hij twee adviezen voor de prijs van een.
Ik ben blij met de voorbeeld maatpakken die ik in mijn studio heb. De details, voeringen, knopen, verschillende stoffen, het maatoverhemd met expressieve details spreken de aanstaande bruidegom aan.

Een investering voor het leven

Hij zegt: “ik zie dit als een investering, het is een advies voor mijn leven. Het is voor mij gedeeltelijk bevestiging wat ik weet, maar nu snap ik ook waarom ik keuzes maak en weet ik welke keuzes ik moet maken. Ik ken het effect van dingen en kan dit goed gebruiken, ook in mijn werk.”

Spannend

Ik vind het erg leuk om als professioneel stylist deze jongeman te adviseren. In korte tijd weet je hoe iemand in het leven staat en kan je de vertaling naar het uiterlijk maken. Een bruidegom heb ik nog nooit geadviseerd. Het is super om te doen, ik krijg zoveel energie van de gesprekken met mensen, de vertrouwensrelatie die je in korte tijd opbouwt en het vertrouwen dat ik krijg. Dit motiveert mij om mijn werk te doen.

Het mooiste compliment

Dit voorjaar kijk ik met hem mee als het maatpak (door de tailor waar ik mee samenwerk) word aangemeten. Wat een eer om dan als stylist, met de moeder en schoonmoeder een praktische invulling van het styling-advies aan het maatpak te geven. Afsluitend vraag ik altijd naar de ervaringen van mijn klant. De bruidegom vertelt dat hij het Personal Branding Advies verhelderend vind, het was systematisch en goed opgebouwd, het word duidelijk uitgelegd.

Het mooiste compliment dat ik van hem krijg: “ik snap nu wat ik moet doen om het effect te bereiken wat ik wil”. 
Ik ga de adviezen volgende week in een persoonlijke stijlgids vastleggen en genieten van dit succes.

 

Ik publiceer nooit foto’s van mijn klanten. De man op de foto vertoont geen enkele gelijkenis met de aanstaande bruidegom.

Larinda Bok

Imageconsultant by Unique Personal Branding

Oktober 2017

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *