save the date unique personal branding

Jouw online story en de trend van 2019

Vind jij het ook zo vermoeiend al die fantastische, soms flink aangedikte succesverhalen van anderen te lezen? Ik ben er klaar mee. Ik kijk graag vooruit. En doe dat in dit blog samen met jou. En dan niet aangedikt, maar gewoon zoals het is.

Hoe authentiek ben je

Hoe authentiek ben je als je jouw story over 2018 online alleen maar mooier maakt dan hij is? Mensen prikken feilloos door jouw verhaal heen. Niet alles in 2018 was prachtig en fantastisch. Er zullen ook vast moeilijke en verdrietige momenten geweest zijn. Dagen dat je een bak ellende ervoer. En die deel je dan niet online? Je deelt ook niet hoe je door de moeilijke periodes heen bent gekomen? Wie je daarbij en daardoor geholpen heeft? Personal Branding gaat niet alleen over het delen van succeservaringen. Personal Branding gaat over het laten zien van jouw authentieke persoonlijkheid, wie je bent, waar jij in je werk en je bedrijf voor staat en gaat.

Vooruitkijken

Ik kijk graag vooruit. Vooruit kijken en meedenken hoe jij je kunt positioneren, wat je kunt uitstralen, hoe je naar een next level komt. Je bent een waardevol uniek mens, met een prachtig palet aan talenten, kennis en vaardigheden. Jouw bedrijf werkt met unieke mensen, heeft een fantastisch uniek product. En dat alles mag je laten zien. Vooral in 2019!

2019 staat voor personalisering

2019 wordt het jaar van de personalisering. In deze individuele wereld is er een grote hang naar persoonlijke aandacht en persoonlijk contact. De grote vraag is: “hoe maak jij die verbinding?”

Hoe zien de mensen jou en je werk? Waarin onderscheid jij je van al die anderen die dezelfde vaardigheden, kennis en achtergrond hebben. Wat is jouw personal brand?  Je personal brand is gebaseerd op je waarden.

Als je mij volgt, proef en ervaar je dat personal branding meer is dan een jasje aan de buitenkant. Een jasje moet je durven dragen, je moet jouw persoonlijkheid en meerwaarde uit willen en kunnen stralen.
Sommige mensen zijn nog steeds authentiek als je ze een jute zak aantrekken. Anderen voelen zichzelf niet thuis in een jasje en dasje, hoe zakelijk en professioneel dat ook kan zijn. Als jij het niet kunt dragen, past het niet bij jou. En dat is goed. Het is de kunst om jouw uitstraling te personaliseren.

Mijn favoriete quote is:

In een gesprek kan je jouw woorden aanpassen, omkleden lukt niet meer

Positioneren

Hoe positioneer jij je? Wat straalt je bedrijf uit? Draag je uit waar je voor gaat en waar je bedrijf voor staat? 

Half januari start ik met een 5-delige videoserie: ‘Meer succes door Personal Branding’.

Waarom de videoserie?

Omdat ik geloof dat personal branding en onmisbaar element is voor een geweldig leven, lifestyle en in je werk. Mensen zijn zoekend naar de juiste manier van communiceren. 2019 staat personalisering en digitale communicatie centraal. Mensen googelen je. Personal branding helpt jou in je functie, als persoon en jouw bedrijf om een authentiek en professioneel imago op te bouwen.

Wat leer je in de videoserie?

Deze videoserie geeft je veel inzichten, kennis, plezier en strategieën.

Je leert welk positief effect personal branding heeft op je contacten, klanten, je opdrachten en leads. De serie richt zich op personalisering van je binnenkant, de buitenkant, je online en offline uitstraling.

Enkele onderwerpen waar je in deze video veel over leert:

  • wat is personal branding
  • waarom heb je personal branding nodig
  • wanneer start je met personal branding
  • de basis van personal branding
  • personal branding en je waarden, je interesses
  • hoe werkt de eerste indruk
  • waarom grote bedrijven miljoenen investeren in het vinden van de juiste verpakking
  • je online brand: social mediakanalen, website, contentstrategie
  • je offline brand zoals je: PR, netwerk, persoonlijke uitstraling

Hoe zou het voor jou zijn als je de basisbegrippen van personal branding kent? Schrijf jezelf alvast in. Half januari is de serie gereed en ontvang je de eerste video.

He kan nog net…. ik wens je een mooi 2019, met veel gezondheid, zegen en liefde toegewenst. Dat 2019 voor jou een jaar is waar je een krachtige personal brand opbouwt. Ik weet dat je dat niet alleen kunt, ook ik heb mensen om mij heen die mij daarin coachen. Je hebt iemand nodig die met je meekijkt in de ontdekkingsreis die personal branding heet. Die je laat ontdekken hoe het anders kan, hoe je meer succes kunt hebben. Mag ik met jou meereizen?

Larinda Bok

Personal brand expert

Meer info?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *