Imagoadvies: aanrader voor persoonlijke en zakelijke vragen

Het was een buitengewone nuttige en prettige ervaring. Deskundig, zorgvuldig en effectief loodst ze je door de diverse onderdelen heen. Fijn om te ontdekken dat ik intuïtief al veel goed deed voor mij, nog fijner is nu snappen waarom ik dat deed. Nieuwe inzichten, handige tips en leerzame ervaringen, kortom, een aanrader! Zowel voor persoonlijke als zakelijke vragen.

TinekeTrainer & coach dementiespecialist

Eyeopeners

In de workshop professionele uitstraling en kleur blijkt dat Larinda haar kennis praktisch weet toe te passen op de deelnemers. Ieder teamlid kreeg een persoonlijk kleuradvies dat flink wat eyeopeners opleverde. Een waardevolle investering voor professionele profilering!

YvonneManager ondersteuning

Verwachting overtroffen

Een kleurenadvies geven is al maatwerk. Maar wat Larinda doet gaat nog een stap verder. Zij laat je zien hoe je de mooiste versie van jezelf kan zijn met de beste kleurencombinatie. Ik heb er enorm veel van geleerd. Zo heb ik meer inzicht gekregen in mijn kwaliteiten en heb ik geleerd hoe ik deze in mijn persoonlijke uitstraling beter zichtbaar kan maken. Larinda heeft veel ervaring, luistert goed en geeft je goed en onderbouwd advies.

WendyEigenaar Evenementenbureau

Zakelijke profilering voor zzp-ers

Nooit geweten hoeveel praktische tips je kunt ontvangen in 30 minuten. Larinda gaf zzp-ers inzicht in hun zakelijke profilering. We werden met praktische tips aan het denken gezet en konden thuis direct aan de slag met onze zakelijke profilering.

EdwinEventplanner ondernemersevents

Overtuigen door wie je bent

Voor wie zijn persoonlijkheid op een professionele manier wil uitstralen, is Larinda als stijlicoon de ideale gesprekspartner.
Larinda heeft de bijzondere kwaliteit om je unieke persoonlijkheid goed in kaart te brengen om deze vervolgens qua styling tot in de kleinste details uit te werken als het gaat om kleding, kleur en make-up.
Met haar rustige en professionele voorkomen geeft ze je oprechte en persoonlijke aandacht, zodat je je gezien en op je gemak voelt in haar aanwezigheid.
Dit alles maakt dat Larinda van veel toegevoegde waarde is voor zelfbewuste professionals die hun zakelijke profilering in overeenstemming willen brengen met wie ze zijn en waar ze voor staan. Het persoonlijke stijl- en kleuradvies van Larinda onderstreept je authenticiteit en stelt je in staat om als mens en als professional daadwerkelijk te overtuigen. 

Marie-José Gilsing Orbis Advocatuur en de Cirkel Coaching

Kleren maken de man, als ware het een tweede huid

Als zelfstandig ondernemer investeer ik doorlopend in mijn bedrijf. Voorheen was kleding kopen voor mij een crime. Het antwoord heb ik eindelijk gevonden. Door een zeer uitgebreid Personal Branding Advies weet ik nu wat bij mij past, wat bij mij hoort en wat mijn uitstraling versterkt en accentueert. Met m’n nieuwe garderobe, die ik op advies langzaam aanpas en uitbreid, stap ik iedere ochtend nog zelfverzekerder de deur uit. Lees de hele referentie op LinkedIn.

Albert van HonkOndernemer

Personal Branding Advies: Mijn kledingbudget is gehalveerd

Mijn vraag aan Larinda was: “Na vijf jaar studeren en hard werken ben ik op de positie die ik voor ogen had. Mijn voorganger was altijd goed gekleed. Hoe zorg ik ervoor dat ik het perfecte imago dat hij achterlaat evenaar of zelfs voorbij streef.” Larinda bracht met verve en deskundigheid mijn karaktereigenschappen en de context in beeld. Zij gaf mij een helder en persoonlijk advies. Ik dacht een grote garderobe nodig te hebben, maar nu ik weet waar ik op moet letten is mijn kledingbudget gehalveerd. Ik koop alleen nog wat bij mijn uitstraling past.

MariëlleCEO

Personal Branding Advies: Hartstikke waardevol

Zeer deskundig en prettige vrouw, goed en leuke workshop gevolgd! Begin oktober hebben een vriendin en ik een kleur en imagoadvies dag gehad bij Larinda. We hebben er heel veel aan gehad.  De voorbereiding en uitvoering was hartstikke professioneel en toch ook toegankelijk.  We hadden het gevoel al onze vragen te stellen (niets was te gek) en we hebben er heel veel aan gehad.  Ik weet beter met welk type en kleur kleding ik mijn werk kan uitvoeren en ook mijn casual outfits zijn er ontzettend op vooruitgegaan. Als zelfstandig ondernemer is dat hartstikke belangrijk en sowieso als persoon natuurlijk hartstikke waardevol.

MariskaOrganisatieveranderaar & Gedragskundige

De trouwerij en vooral het pak was een groot succes!

Mijn pak was een knallend succes hoor! Mijn vrouw  vond het ook helemaal top.

Lees in dit blog hoe dit succes tot stand kwam.

EricBedrijfskundig & financieel adviseur

Dit past

Dit imagoadvies voelt grondig en geeft een compleet beeld. In een prettig tempo, en gestructureerde manier en heldere uitleg, legt Larinda uit welke keuzes ik kan maken en waarom om mijn gewenste imago vorm te geven. De aandacht en rust zorgt voor een advies dat past.

KarlaProjectmanager Zorg

Personal Branding Advies: wat bij jou als persoon past

Larinda geeft duidelijke adviezen waar je echt wat aan hebt en zelf meteen mee aan de slag kunt. Ze helpt je met je personal brandig, en weet erg goed verbinding te leggen tussen je innerlijk en je uiterlijk. Zodat het advies ook echt bij jou als persoon past. En ze is bovendien een erg prettige vrouw, die je advies geeft maar ook zeker in je eigen waarde laat!

EstherDirecteur Video marketing bedrijf

Larinda je hebt het goed voor elkaar!

De tips voor mijn basisgarderobe waardeer ik erg. Je leerde ons op een luchtige manier naar materialen, verhoudingen, halzen en accessoires kijken.

Een leuke, interactieve workshop met diepgaand kleuradvies en kledingadvies. Larinda je hebt het goed voor elkaar!

ConnyApothekersassistent

Kleuradvies & Kledingadvies: Vrouwen moeten positiever naar zichzelf kijken

Wat een gezellige en leerzaam consult. Naast mijn mooiste kleur leerde ik dat ik mijn persoonlijke stijl vast moet houden bij het winkelen. Nu ken ik mijn eigen stijl en weet hoe ik deze vorm kan geven. Iedere vrouw zou zo’n kleuradvies en kledingadvies moeten volgen. Vrouwen moeten positiever naar zichzelf gaan kijken en dat heb ik vanmorgen ook geleerd.

TiniTuindersvrouw

Over de drempel

Het professionele advies haalt mij over de drempel om meer uit te proberen. Ik hoef mijn eigen stijl niet te veranderen maar kan mezelf blijven en heb meer mogelijkheden. De kleding in mijn kast is goed te combineren.

FleurCEO

Workshop Kleurenanalyse: De voorbereiding was al een feestje!

Met moeders en dochters hebben wij de workshop kleurenanalyse inclusief lunch gevolgd.
De voorbereiding was al een feestje! We genoten van alle aandacht, het lekkers en de ontspannen en leerzame middag.

EllenOndernemer

Meer focus op mijn klant

Ik ben niet meer bezig met mezelf. Ik merk dat ik mezelf niet beter hoef voor te doen dan ik ben. Ik hoef niet aan allerlei eisen te voldoen. Ik kan zijn wie ik ben. Ik kan focussen op mijn klant en daardoor direct de diepte ingaan.

MartinOndernemer

Kleurenanalyse: Hier voel ik mij goed in, ik zie dat deze kleurenanalyse werkt

2 jaar geleden volgde ik met zussendag ergens in Nederland een workshop kleur & stijl. Ik kreeg toen te horen dat ik een zomertype was met gedempte koele kleuren. Ik was niet zo blij met het kleurenpasje dat ik kreeg, ik vond het een saai palet.

Nu ik een persoonlijke kleurenanalyse heb gedaan met het analysesysteem van Unique Personal Branding komt er een heel andere uitslag uit de kleurenanalyse. Ik ben een contrasterend lentetype.

Hier voel ik mij goed in, ik ben tevredener en kan me erin vinden. Larinda geeft met haar persoonlijke advies op een fijne, rustige manier complimenten maar ook zegt ze wat anders kan. Ik kon veel vragen stellen en kreeg goede uitleg en tips. Doordat Larinda mij echt mee laat kijken zie ik nu hoe een kleurenanalyse werkt en dát het werkt.

WillemijnVerzorgende

Workshop: Stijlvol ouder worden

Omdat ik tegen de 50 loop merk ik dat mijn figuur verandert en mijn haar wordt grijs. Larinda gaf mij zekerheid en deskundige adviezen hoe ik kleiner kan lijken en voor mijn big issue, mijn kapsel kreeg ik praktische tips zodat mijn kapsel het best bij mijn gezichtsvorm past. Ook kreeg ik tips over het effect van het toepassen van mijn gezichtslijnen in mijn kleding. Het was voor mij een eyeopener dat accessoires bij mijn lichaamsbouw moeten passen.

Het was een praktisch stijladvies en al mijn vragen kon ik stellen. In een skype-gesprek kreeg ik na drie weken nog meer antwoorden op vragen die bij mij boven kwamen.  Een aanrader voor iedereen die de 40 is gepasseerd!

LouraBed en Breakfasthouder

Waardevol

Ik ben helemaal enthousiast en kijk er naar uit om Larinda’s Personal Branding advies te vertalen in een prachtig maatpak dat bij mijn persoonlijkheid past. Larinda geeft oprechte complimenten en feedback. Zij weet duidelijk te maken welke stoffen en kleuren bij mij  en mijn werkomgeving passen. Een waardevol advies op een prettige manier gegeven.

FredBouwkundig ingenieur

Kleuradvies en kledingadvies: Actief mee bezig

Het advies van Larinda zorgt ervoor dat ik nu actief met mijn garderobe aan de slag kan. Op een betrokken manier legt zij alles uit tot ik begrijp waarom zij het advies geeft. Hiermee gaat zij een laagje dieper dan ik had verwacht.

CarolineDocent

Verschillende perspectieven

Leerzaam om tijdens het kleuradvies en kledingadvies gebruik te leren maken van je kracht. Op een gestructureerde manier liet Larinda ons vanuit verschillende perspectieven naar onszelf en onze kledingstijl kijken. Aanbevolen voor moeders met dochters!

NettyPastoraal werker