Waarom schoenen kopen niet het antwoord is

Waarom schoenen kopen niet het antwoord is

Veel vrouwen, en een flink aantal mannen houdt van winkelen en schoenen kopen. Ze zijn dol op kleur, kleding en accessoires, volgen ademloos de ontwerpers en denken whow die schoenen!

Schoenen kopen om het kopen

De werkelijke reden van het shopgedrag is niet dat ze geen schoenen hebben om aan te trekken. Nee, onderzoek toont aan dat men vaak een gat in de ziel probeert te vullen door kleding, schoenen of accessoires te kopen.

Een van mijn klanten vertelde kortgeleden dat ze zo ongelukkig was met haar kast vol schoenen… “Het is een obsessie voor me, ik koop schoenen als troost en heb een gebrek aan zelfliefde.”

“Ik ben op zoek naar externe oplossingen voor een intern probleem.”

Interne verandering in plaats van schoenen kopen

En dat is de reden waarom ik mijn werk doe op de manier waarop ik het doe. Bij ieder Personal Brandingkleur– en kledingadvies komt de innerlijke verandering ter sprake. Jezelf presenteren aan de buitenwereld begint van binnenuit.

De manier hoe jij jezelf ziet, hoe je over jezelf denkt creëert een fysieke representatie van hoe je handelt en hoe jij je kleedt.

Dit is de reden waarom het veranderen van wat je draagt ​​of het kopen van meer kleding of schoenen je niet beter laat voelen. Je moet diep in de kern van het probleem kijken.

Je kernovertuigingen over jezelf, zorgen ervoor dat je op een bepaalde manier handelt. En dit geldt voor alle gebieden van je leven.

Ontdekken wie je bent i.p.v. schoenen kopen

Het hele proces van ontdekken wie je bent en hoe je jezelf ziet is zo fascinerend. Ik ben altijd heel enthousiast als ik ambitieuze mensen help om ‘zichzelf opnieuw uit te vinden.’

Mijn klanten investeren in zichzelf door tijd vrij te maken om inzicht te krijgen in wie ze zijn. Zij leren te accepteren dat ze mogen zijn wie ze zijn en gaan vinden dat ze ertoe doen. Ik vind het zo mooi om te zien hoe zij hun kwaliteiten  ontdekken en hun eigenheid zichtbaar gaan maken in hun leven en persoonlijke presentatie.

Ik hoor terug dat zij zich niet alleen gelukkiger, energieker en zelfverzekerder voelen, maar dat zij veel complimenten krijgen omdat ze er zo geweldig uitzien.

Nu jij

Wil jij dat ook? Of ben je zenuwachtig over het nemen van het besluit om aan jezelf te werken? Bel mij voor een afspraak voor een Powersessie. We maken in een informeel gesprek kennismaken en jij kunt al je vragen stellen. Ik vertel je hoe je op een ontspannen manier vooruitgang kunt boeken en hoe je zelfbewustzijn ontwikkelt zodat je zelfvertrouwen kan gaan groeien.

Larinda Bok

Tel: 06 14 35 45 80