Succesverhaal Topondernemer in 7 quotes

Dankzij een tip van een collega ondernemer bezocht ik maandagavond 13 maart 2017 het Businessevent: Groei Door met gastspreker Hennie van der Most. Hij vertelde zijn (groei)verhaal van krullenjongen tot ondernemer met 14 bedrijven.

Hennie is een verhalenverteller, in 45 minuten vertelde hij boeiend zijn groeiverhaal. Naast de successen vertelde hij over vallen en weer opstaan. Erg inspirerend en leerzaam. Zijn verhaal heb ik in 14 uitspraken vastgelegd.

Hier de eerste 7 quotes:

  1. Geld is een middel en geen doel
  2. Iets bedenken, ervoor gaan en doen
  3. De overheid moet meer respect hebben voor de ondernemer
  4. De ondernemers moeten de economie maken
  5. Als je voor het geld gaat kom je er niet
  6. Als je ondernemer bent moet je geven
  7. Innoveren: ga anders denken en ik ben ervan overtuigd dat je succes hebt

De uitspraak die mij het meeste bijblijft (omdat ik uit mijn passie leef en mensen help hun passies te ontdekken) geef ik als bonus mee:

“Groeien doe je met passie”

Hoe belangrijk is een netwerk! Remco, bedankt dat je mij attent maakte op dit Businessevent!

13-3-2017
Larinda Bok
Unique Kleur & Stijl/ KleurTalent

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *