hoe draag je een witte broek unique personal branding

Hoe draag je een witte broek

Hoe draag ik een witte broek? Deze vraag krijg ik zo vaak! Om veel mensen te kunnen helpen deel ik mijn tips in dit blog.

Waar let je op bij het dragen van een witte broek

Ik krijg zoveel vragen over hoe je witte broeken moet dragen! Ik moet bekennen, soms twijfel ik ook aan het dragen van een witte broek. Maar met de juiste pasvorm kom ik er wel uit. Hier lees je waar ik op let.

Kenmerken van wit

Wit laat alles groter lijken. Dat is fijn om te gebruiken door witte oogschaduw te gebruiken om je ogen groter te laten lijken. Maar als je heupen zwaarder zijn dan je bovenlichaam laat witte kleding je heupen nog groter lijken….. en dat is niet ideaal.

Persoonlijke stijl en een witte broek

Cruciaal is om te weten welke stijl je hebt. En welke pasvorm jouw figuur het mooiste uit laat komen om er in balans uit te laten zien. Ik heb een klassieke stijl en mijn heupen zijn breder dan mijn bovenlichaam. Daarom kies ik vaak voor een top in een accentkleur of met een opvallend dessin. Bijvoorbeeld een dierprint of een bescheiden applicatie.

Halslijnen bij een witte broek

Om mijn schouders te verbreden kies ik voor een boothals die een horizontale lijn creëert zodat de schouders breder lijken. Dat helpt om de verhouding heupen schouders in balans te brengen. Je kunt ook colorblocking toepassen ter hoogte van de schouderpas. Ook dan trek je de aandacht naar de bovenkant.

Accessoires

Met opvallende oorbellen kan je de aandacht van je heupen afleiden en naar boven trekken. Je kunt ook een leuke haarband dragen.

Uitproberen van een witte broek

Het draait allemaal om uitproberen. Bij het samenstellen van mooie combinaties heb ik de volgende tips:

  • je kunt je kledingstukken op bed leggen om te beslissen welke combinatie er het beste uitziet
  • of je trekt de kledingstukken aan, kijkt in de spiegel of je in balans bent en besluit of de broek jou op z’n mooist laat uitzien
  • je kunt ook nog een selfie maken, door van een afstandje naar jezelf te kijken heb je een objectievere blik

De stof van de witte broek

Linnen is een stof met structuur. Wit linnen laat door de onregelmatige structuur de onderliggende vorm, bij de witte broek dus je heupen, er groter uitzien. Draag een witte broek in een gladde stof.

De stijl van de witte broek

Door een broek in jouw persoonlijke stijl te dragen past hij bij jouw stijlpersoonlijkheid.

We bespraken al dat wit je heupen breder laat lijken, daarom is het van belang dat je witte broek op je lichaam aansluit. Een losse pasvorm met veel overtollige stof laat je er breder uitzien.

Ik heb vorig jaar een paar maanden gezocht naar de voor mij perfecte witte broek. En eindelijk vond ik deze broek bij Esprit. Ja soms duurt het bij mij ook lang voordat ik de juiste pasvorm vind.

Hoe zou het voor jou zijn als je precies weet welke pasvorm bij jouw lichaamssilhouet past? Waar je op kunt letten. Welke soort broekspijpen jouw figuur optimaal uit laten komen? Ik adviseer je graag met een kledingstijladvies.

Larinda Bok

Unique Personal Branding

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *